Chili - zakelijk

Chili - zakelijk

Nederlandse paspoorthouders hebben geen visum nodig voor een maximaal verblijf van 90 dagen. Hier zitten echter voorwaarden aan verbonden:

  • Paspoort dient 6 maanden geldig te zijn na datum van aankomst en één lege bladzijde te bevatten.
  • U dient aan te tonen dat u het land gaat verlaten door middel van een retour ticket of ticket naar een volgende bestemming.
  • U dient aan te tonen dat u over voldoende financiële middelen beschikt om uw verblijf te bekostigen.