Crossing borders with Keith Export Services

Visumaanvragen & Legalisaties

Veel bedrijven eisen bij de internationale handel voor hun exportdocumenten legalisaties van ambassades, consulaten, ministeries en andere instanties. Keith Export Services (KES) is in 1989 begonnen door de legalisatie van deze exportdocumenten voor Nederlandse bedrijven uit handen te nemen. Door de toenemende vraag van onze klanten en de, inmiddels goede, relaties met verschillende ambassades en consulaten, hebben wij door de jaren heen steeds meer visumaanvragen verzorgd.
De toevoeging van een visumdienst voor zowel zakelijke als particuliere klanten heeft ervoor gezorgd dat KES door de jaren heen is gegroeid tot een volwaardig servicebureau in de bemiddeling van zowel legalisaties van (export)documenten en visumaanvragen. Tegenwoordig bemiddelen wij niet alleen bij een visumaanvraag of legalisatie, maar biedt KES ook digitale diensten zoals de opmaak van een certificaat van oorsprong.

Visum Aanvragen

Voor een bezoek aan verre bestemmingen is het vaak nodig om in het bezit te zijn van een geldig visum. Door hiernaast een bestemming te selecteren kunt u alle benodigdheden voor uw visumaanvraag bekijken. Vergeet niet om uw ingevulde documenten voor het indienen van uw aanvraag bij de ambassade naar ons toe te sturen. Wij kunnen deze dan gratis voor u nakijken om weigering van uw visum te voorkomen...

KES Visa Support

bestemming

type

 

 

Legalisaties

KES helpt zowel grote als kleine organisaties met de legalisatie van belangrijke (export)documenten. Voor veel legalisaties is het nodig om exportdocumenten langs verschillende instanties te brengen; een tijdrovend proces. KES maakt het legaliseren van documenten een gemakkelijke opgave voor elk bedrijf. Selecteer hiernaast uw exportbestemming om uw totale legalisatiekosten te berekenen...

KES Document Support

land

type document

Koeriersdiensten

De belangrijkste reden waarom veel bedrijven kiezen om zaken te doen met Keith Export Services is onze persoonlijke en snelle afhandeling van opdrachten. Betrouwbaarheid staat daarbij op nummer één. Mede door de expertise van onze vaste koeriers kunnen wij deze snelle afwikkeling realiseren. Bij KES weten we wat ons te doen staat wanneer er een spoedopdracht door een klant wordt ingediend. De urgentie wordt door KES direct opgepakt en samen met onze vaste en betrouwbare koeriers zorgen wij ervoor dat u er geen omkijken meer naar heeft.